Catch up on stories from the past week (and beyond) at the Slashdot story archive

 



Forgot your password?
typodupeerror
×
User Journal

Journal enrique00a's Journal: IPhone SE- unul dintre cele mai populare smartphone-uri marca Apple

Daca te pasioneaza tehnologia si esti mereu la curent cu noutatile in domeniu, probabil esti la zi cu toate surprizele si inovatiile pe care Apple le-a dezvaluit in ultima perioada. IPhone X este cel mai recent produs care a surprins publicul de pe intregul glob, uimind atat prin performanta si noi atributii, cat si prin pretul la care a fost lansat. In verva discutiilor despre cel mai nou IPhone, ne readucem aminte ca inca gasim pe piata modele de IPhone care sunt extrem de indragite de publicul larg deoarece imbina acele elemente cu care suntem familiarizati, precum dimensiunile standard, relativ mici, cu inovatiile care nu inceteaza sa ne uimeasca.
Cel mai bun exemplu in acest sens este IPhone SE, telefonul de 4 inch care combina inovatiile si beneficiile IPhone-ului 6S cu dimensiunile si rafinamentul IPhone-ului 5S. IPhone SE este o editie speciala lansata de cei de la Apple, desi glumele privind terminatia SE nu au incetat sa apara sau sa starneasca amuzamentul, precum Same Exact, Stupid Edition sau Still Expensive.
In contextul lansarii noilor produse Apple, intrebarea fireasca este: de ce este IPhone SE un telefon inca indragit in randul publicului larg? Iata o parte din raspunsuri.
Display-ul de 4 inch de pe IPhone SE are aceeasi rezolutie precum cea a IPhone-ului 5S si are o camera a carei configuratie este identica cu cea a camerei pe care o intalnim in cazul IPhone-ului 6S: 12 MP. In plus, poate face fotografii cu rezolutie de pana la 63 MP, mult mai mare decat in cazul IPhone-ului 5S. De asemenea, una dintre inovatiile cu care IPhone-ul SE a surprins in mod placut este capacitatea de a inregistra clipuri video cu rezolutie 4K Full HD.
IPhone SE este un smartphone de doua ori mai rapid decat IPhone-ul 5S in ceea ce priveste comenzile procesate si este alimentat de un cip A9, acelasi tip de cip utilizat precum in cazul IPhone-urilor 6S si 6S Plus. Aceste caracteristici claseaza IPhone SE in topul smartphone-urilor care nu dezamagesc din punct de vedere al performantelor inregistrate.
O alta caracteristica de succes a IPhone-ului SE, care raspunde in mod corespunzator uneia dintre cele mai mari probleme pe care consumatorii o au, tine de bateria telefonului, care in cazul IPhone-ului SE are autonomie de pana la 13 ore!
Design-ul IPhone-ului SE este clasic, elegant, rafinat si este preferat in continuare de mii si mii de consumatori. IPhone SE este un smartphone foarte performant, cu un design clasic si, avantajul cel mai mare, la un pret foarte avantajos.

This discussion has been archived. No new comments can be posted.

IPhone SE- unul dintre cele mai populare smartphone-uri marca Apple

Comments Filter:

If you want to put yourself on the map, publish your own map.

Working...