Catch up on stories from the past week (and beyond) at the Slashdot story archive

 



Forgot your password?
typodupeerror
×
User Journal

Journal blanceraymond's Journal: Jocurile cu masini iti permit sa faci calatorii imaginare

Din dorinta de a realiza calatorii, pe diverse perioade si pentru a cunoste noi locuri au fost concepute jocuri masini. Peisajele folosite in aceste jocuri masini sunt luate din realitate asa ca cei care le joaca capata cunostinte noi. Preferate de copii, dar si de catre parinti aceste jocuri masini dau ocazia acelor copii mai zburdalnici sa-si consume in mod util energia. Distractia este mare atunci cind joci astfel de jocuri, iar in aceste conditii petrecerea timpului liber este placuta. Aceste jocuri masini pot fi practicate de catre oricine fiind simple si in acelasi timp nu necesita cine stie ce echipamente sofisticate.

Este de ajuns sa ai un calculator si timp. Este plin internetul cu jocuri masini iar fanii de astfel de jocuri au de unde sa aleaga. Prima data cind a fost creat un joc cu masini a fost in 1974, in alb si negru. In timp, pina in prezent, acest tip de jocuri a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa din punct de vedere al graficii. Jocurile aflate in prezent pe internet sunt tot mai realiste, folosind in jocuri masini trasee din marile circuite, cu peisaje din zonele geografice respective.

Realizate in faza initiala in stilul arcade pe parcurs aceste jocuri masini s-au dezvoltat in doua directii : unele pe simulator, pentru avansati si altele clasice, pentru cei mai putin initiati. Experienta oferita de actualele jocuri masini este una de neuitat, prin gradul de dificultate al traseului, prin tipurile de masini folosite si nu in ultimul rind prin peisajele prezentate. In jocurile actuale sunt folosite parcuri intregi de masini ale caror numar depasesc 60 de masini, spre deliciul jucatorilor pasionati.

Vitezele ce pot fi atinse in actualele jocuri masini sunt foarte mari, iar pe parcursul traseului sunt uneori obstacole ce trebuie trecute prin realizarea unor salturi spectaculoase. Spre satisfactia pasionatilor de jocuri masini toate masinile folosite sunt licentiate si reprezinta marile firme de masini renumite pe plan mondial. Imitind circuitele mondiale consacrate distractia este asigurata, iar placerea de a le parcurge este foarte mare. Nu toti isi permit ca sa isi satisfaca placerea nu de a participa la un astfel de circuit, dar nici macar de a fi spectator la marile circuite astfel ca tot mai multi apeleaza la practicarea acestor jocuri masini care le satisface curiozitatea. Jocurile cu masini pot fi practicate atit de unul singur cit si in colectivitate prin sistemul multiplayer.

Acest sistem permite ca sa se practice jocuri masini cu mai multi jucatori care se pot grupa si juca unii impotriva altora. Desi favorite sunt cursele de viteza, sunt pasionati de jocuri masini care prefera cursele cu masini grele. Sunt foarte interesante cursele cu camioane deoarece acestea se desfasoara de regula pe trasee naturale traversind diferite tari, iar relieful este foarte variat, ceea ce pune multe probleme in parcurgerea lui spre placerea jucatorilor. Grafica acestor jocuri masini este deosebita ea fiind cit mai mult reala. Copii prefera insa jocuri masini care sunt inspirate de formula 1, deoarece ei sunt dornici de a conduce cu viteza.

This discussion has been archived. No new comments can be posted.

Jocurile cu masini iti permit sa faci calatorii imaginare

Comments Filter:

Intel CPUs are not defective, they just act that way. -- Henry Spencer

Working...